• All inclusive hotels
  • Direct 8+ aanbieders vergelijken

Lykia Botanika Beach & Fun Club

Home » All inclusive Lycische Kust » All inclusive Fethiye » Lykia Botanika Beach & Fun Club
Lykia Botanika Beach & Fun Club
Lykia Botanika Beach & Fun Club kamer

Fethiye voor liefhebbers van natuur

Ben jij een liefhebber van natuur? Bezoek dan zeker eens het Turkse Fethiye! Deze stad aan de Lycische kust is rijk aan prachtige natuur. Van azuurblauwe baaien tot groene bossen en prachtige bergtoppen die zorgen voor unieke vergezichten Fethiye biedt het allemaal. Natuurlijk ontbreken de in Turkije zo bekende resorts niet, ook hier zijn ze weer te vinden. Maar in Fethiye zijn ze stuk voor stuk verscholen tussen de bossen, langs de meren of in de baaien. Je weet dat ze er zijn, maar je ziet ze alleen als je heel goed zoekt. Dat maakt Fethiye zo bijzonder. Het lijkt wel alsof jij de ontdekker bent van een nieuw paradijs.

Lykia Botanika Beach & Fun Club

Een van die resorts verscholen tussen de bossen van Fethiye is Lykia Botanika Beach & Fun Club. Dit vakantiedorp biedt u de vakantie waar u al een tijdje op zit te wachten. De groene omgeving maakt uw verblijf speciaal. Heerlijke natuur en de frisse geur van de bomen die het hotel omringen. Of je nu de voorkeur geeft aan zwemmen in de zee of in een zwembad, bij Lykia Botanica Beach & Fun club kan het beide. Heerlijk met je voeten in het zand of op een ligbedje langs de rand van het zwembad, wat jij wilt. Je verblijft in Lykia Botanica Beach en Fun club op basis van een All Inclusive verzorging. Daarbij is zelf één diner in het alla carte restaurant inbegrepen. De ruime kamers van het hotel zijn voorzien van heerlijke bedden en wanneer je er ’s morgens uitstapt kun je genieten van het adembenemende uitzicht vanaf je eigen balkon. En de zon die ’s avonds achter de bergen verdwijnt is zeker selfiewaardig en verdient absoluut een plaatsje in jullie vakantiealbum. Lykia Botanica Beach & Fun Club ligt aan de basis van jouw ideale vakantie.

Fethiye te paard

De natuur van Fethiye is prachtig, maar te voet kun je iedere dag maar een beetje zien. In Fethiye is een manege waar ze paarden verhuren aan toeristen. Een dagtocht is leuk, maar een dagtocht te paard maakt je dag compleet. Terwijl jij picknickt op een kleedje drinkt je paard wat water uit een meer, je voert hem wat gras en zodra iedereen uitgegeten is vervolgen jullie je trektocht de berg op. Eenmaal boven op de berg genieten jullie van het prachtige uitzicht. Nadat je paard even op adem is gekomen dalen jullie de berg weer af. Terugkomend bij de manege ben jij vol verhalen over het natuurgebied dat jij getrotseerd hebt en zet je je paard weer heerlijk in zijn stal. Moe en voldaan zijn jullie beide helemaal tevreden over de dag. Jij hebt van je dagtocht door de natuur van Fethiye iets unieks gemaakt.

Vind de beste prijzen voor dit hotel
Bekijk ook deze all inclusive hotels
Hotel Liberty Lykia World Fethiye
Hotel Liberty Lykia World
€499,-
Hillside Beach Club Fethiye
Hillside Beach Club
€923,-
All inclusive Turkije - © 2024