• All inclusive hotels
  • Direct 8+ aanbieders vergelijken

Hotel Liberty Lykia World

Home » All inclusive Lycische Kust » All inclusive Fethiye » Hotel Liberty Lykia World
Hotel Liberty Lykia World

Fethiye

Droom jij al je hele leven van een wonderschone vakantiebestemming? Dan moet jij naar Fethiye! De stad is omsingeld door prachtige natuur en een azuurblauwe zee, hier komt iedere natuurliefhebber aan zijn trekken. En ook wanneer je niet verzot bent van natuur kun je hier een heerlijke vakantie beleven. Want wie wil er nou niet genieten van een adembenemend uitzicht. Fethiye is echt een stad met twee gezichten, bezoek je een van de vele toeristische zandstranden dan vind je langs de boulevard ook vele winkels en restaurants. Bezoek je een wat minder bekend strand, dan is het aantal winkels en restaurants ook meteen gering. Hooguit vind je hier een door een plaatselijke doe-het-zelver in elkaar getimmerde strandtent. Hier ontsnap je aan het toerisme en geniet je van de plaatselijke delicatessen.

Liberty Lykia World

Wil jij tijdens je vakantie nergens meer aan hoeven denken? Boek dan je vakantie naar Liberty Lykia World, hier kun je optimaal genieten een ultra all inclusive verzorging. Met naast een buffetrestaurant ook nog 6 alla carte restaurants kun je hier iedere dag van je vakantie wat anders eten. Je verbrand al die calorieën weer op een van de 18 waterglijbanen die Lyberty Lykia World rijk is. Nog meer sporten, ga voetbalen, boogschieten, basketballen of tafeltennissen. Alles is mogelijk bij Lyberty Lykia World. Niet alleen zijn er voldoende activiteiten voor jou, ook voor de kinderen is er van alles te beleven. De mini-club vermaakt de hele dag kinderen van alle leeftijden, van anderhalf tot 17, iedereen ontmoet leeftijdsgenoten in Lyberty Lykia World. Aan het strand van het resort worden verschillende wateractiviteiten beoefend. Zo kun je er parasailen, waterskiën, surfen en nog veel meer.

Fethiye

In Lyberty Lykia World is er meer dan genoeg te beleven, maar wil je toch ook nog graag wat van het land zien, dan is het zeker erg leuk om Fethiye eens te bezoeken. De stad op zichzelf is niet heel bijzonder. Een normaal stadscentrum met een gezellige winkelpromenade. De trekpleisters van Fethiye zijn echt haar natuurschoonheden. Prachtige bossen, mooie meren en helder blauwe baaien, Fethiye ontdek je het beste te voet, met een mountainbike of te paard. Maar ook een jeepsafari is een echte aanrader.

Vind de beste prijzen voor dit hotel
Bekijk ook deze all inclusive hotels
Hillside Beach Club Fethiye
Hillside Beach Club
€923,-
Lykia Botanika Beach & Fun Club Fethiye
Lykia Botanika Beach & Fun Club
€399,-
All inclusive Turkije - © 2024