• All inclusive hotels
  • Direct 8+ aanbieders vergelijken
Home » Tjingo

Tjingo

Tjingo is in 2005 opgericht onder de naam Vakantiekaart en gaat sinds 2009 door het leven onder de naam die we nu kennen, Tjingo. Het is een onafhankelijke reisonderneming bestaande uit 15 reisfanaten, die allen al vele jaren ervaring hebben in de reisbranche, en dagelijks klaar staan voor het helpen met zoeken en boeken van de perfecte vakantie voor jou en mij. Op de website van Tjingo wordt niet alleen aandacht besteed aan het boeken van vakanties, er worden ook regelmatig blogs over uiteenlopende thema’s, maar uiteraard samenhangend met reizen, geschreven. Om mensen te inspireren met mooie nieuwe bestemmingen, tips & tricks met jou als reiziger te delen en leuke lijstjes te schrijven met mooiste stranden, beste reistijd per land of leuke restaurants op een bestemming.

Via Tjingo zijn pakketreizen, samengestelde reizen en losse vliegtickets te boeken. Of jouw voorkeur nu uitgaat naar een verre zonvakantie, een stedentrip of een wintersportvakantie. Ook voor last minute vakanties zit je hier goed. De samenwerkingsverbanden die Tjingo heeft met vele hotelketens en andere aanbieders van accommodaties, zorgt ervoor dat ze een ontzettend groot bestand hebben aan leuke bestemmingen. En ook groepsreizen behoren tot de mogelijkheden.

Dat velen je al voorgingen door bij Tjingo een droomvakantie te boeken blijkt uit de cijfers. Op Trustpilot wordt Tjingo met maar liefst een 9.0 beoordeeld door eerdere reizigers. Ook is de website al 4x uitgeroepen tot winnaar “Beste Online Reisbureau” door de Zoover Awards.

Tjingo is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Wel zo veilig zodra je een vakantie wilt boeken in onzekere tijden. Daarnaast bieden zij de laagsteprijsgarantie aan. En om te laten zien dat ze zelf echt overtuigd zijn dat ze reizen tegen de beste prijzne aanbieden, betaalt Tjingo het verschil aan je terug als je jouw ideale vakantie ergens anders nog voordeliger vindt! Als dat geen service is…

All inclusive Turkije - © 2024