• All inclusive hotels
  • Direct 8+ aanbieders vergelijken
Oluzdeniz

Over ons

AllinclusiveTurkije.nl is opgezet om u te inspireren met de mooiste bestemmingen en hotels aan de Turkse Kust. Als fervent vakantiegangers met een passie voor Turkije viel het ons op dat het vaak lastig is om een geschikt hotel te vinden die bijvoorbeeld voldoet aan specifieke eigenschappen, denk aan: kindvriendelijk, adults-only, met strandbar etc. en daar komt ook nog een gevalletje keuzestress bij kijken omdat Turkije bekend staat om de vele hotels met all inclusive verzorging.

Met een achtergrond in de marketing, UX & webdevelopment zijn we daarom begonnen met het ontwikkelen van een mooi platform waarop alle samen komt: vergelijken van actuele reisaanbiedingen van (bijna) alle reisorganisaties, handige informatie over iedere bestemming en een interessant reismagazine met leuke artikelen over nieuwe hotels of bijvoorbeeld de beste kindvriendelijke hotels. We werken nog altijd dagelijks aan het verbeteren van de website, maar hopen dat u als bezoeker echt iets hebt aan onze inspanningen.

Heb je naar aanleiding van het bezoeken van AllinclusiveTurkije.nl tips of suggesties? Schroom dan niet om direct contact met ons op te nemen. Dit kan via deze pagina!

All inclusive Turkije - © 2024