• All inclusive hotels
  • Direct 8+ aanbieders vergelijken
Home » Corendon

Corendon

Corendon heeft altijd een scherp geprijsd aanbod, de beste vakantiedeals komen tot stand doordat het grote concern zowel opereert als touroperator, airline en hotelketen. Op deze manier kunnen de beste deals tegen de aantrekkelijkste prijs aangeboden worden. Corendon heeft vele mogelijkheden voor een wisselend publiek. Van families met (jonge) kinderen tot stellen die graag de rust opzoeken, er is werkelijk voor ieder wat wils. Van uitgesproken resorts tot knusse appartementen.

Het reisaanbod van Corendon is begonnen met een brede keuze aan all-inclusive vakanties naar Turkije, maar dit is inmiddels in 20 jaar tijd uitgegroeid tot een prachtig aanbod bestaande uit populaire zonbestemmingen binnen en buiten Europa.

Voordelig, betrouwbaar op vakantie naar Turkije

Turkije is nog steeds één van de populairste bestemmingen van Corendon. Het aanbod is hierin ook erg groot en divers. Zowel een verblijf in een appartement met logies als ultra all-inclusive resorts behoren tot de opties. De vele jaren ervaring maakt Corendon tot een betrouwbare keuze. Ook de prijs en kwaliteit spelen hierin een grote rol. Gezien Corendon niet alleen fungeert als touroperator kunt u als klant profiteren van scherpe prijzen en een vernieuwend, maar eveneens vertrouwd aanbod van hotels, resorts en andere verblijfmogelijkheden. Naast deze fijne voordelen bent u ook verzekerd van een goede vakantie bij Corendon dankzij het lidmaatschap van SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. Tevens beschikt Corendon Touroperator over het Travellife Partner Label, een door ANVR erkent duurzaamheidslabel. En de hotelketens van Corendon beschikken over een Green Key duurzaamheidslabel.

All-inclusive vakantie in Turkije met Corendon

De keuze voor een all-inclusive vakantie naar Turkije is divers, vernieuwend en vertrouwd bij Corendon. Gezien de jarenlange ervaring is er een zeer breed aanbod aan verblijfmogelijkheden op basis van all-inclusive vanaf de Lycische kust tot aan de Turkse Rivièra. De gehele zuidwestelijke kustlijn van Turkije behoort tot het assortiment van Corendon. Keuze genoeg, voor iedereen!

All inclusive Turkije - © 2024