• All inclusive hotels
  • Direct 8+ aanbieders vergelijken
Home » Suntip

Suntip

SUNtip.nl draait al een tijdje mee. Het bedrijf is onderdeel van Pelikaan Travel Group en heeft dus al meer dan 90 jaar ervaring in het vak. Opgericht in 2008 als offline reisbureau. Hoewel online vakanties boeken nog helemaal niet zo normaal was, zag het bedrijf al snel kansen om online uit te breiden. Ze namen de sprong in het diepe en na de nodige investeringen van voornamelijk tijd en techniek, was het een jaar later dan zover; de website ging live! Vanaf nu was vakanties boeken vanachter je computer gewoon mogelijk bij Suntip. Vanuit het kantoor van het reisbureau werd naast het boeken van vakanties voor personen aan de andere kant van de tafel ook ineens de klantenservice voor de website klanten afgehandeld.

En die stap van offline naar ook online aanbieder van vakanties bleek een gouden zet; door de jaren heen maakte suntip.nl namelijk een ontzettende groeispurt door. Langzaam maar zeker werd het een volwaardig multi-channel Service Center, zoals we het bedrijf vandaag de dag kennen. Dit ging nooit ten koste van de grote klanttevredenheid, want nog steeds scoort het bedrijf een 4.4/5 sterren op Trustpilot. Iets om trots op te zijn en een bevestiging dat vele tevreden klanten jou reeds voor gingen!

Momenteel bestaat het bestand uit ruim 6.500 goed beoordeelde accommodaties, daar zit dus ook zeker iets voor jou bij. Naast pakketreizen van o.a. TUI, alltours en Pelikaan Travel, is suntip.nl ook aanbieder van autovakanties. Zo heb je de luxe van een lekkere accommodatie en de vrijheid van zelf gaan en staan waar je wilt. Als dat geen onbezorgde vakantie voor het hele gezin is…

Een groot voordeel aan het boeken via SUNtip is dat je hier geen boekingskosten betaalt. Zo hou je meer over om te spenderen op je bestemming, lekker toch? Daarnaast is suntip.nl aangesloten bij ANVR en SGR. En werken ze alleen samen met reisorganisaties die flexibele omboek- of annuleringsmogelijkheden aanbieden. En bij de Zoover Awards editie 2019, de jaarlijks terugkerende publieksprijzen in de reisbranche, werd het bedrijf zelfs verkozen tot beste online reisorganisatie!

All inclusive Turkije - © 2024