• All inclusive hotels
  • Direct 8+ aanbieders vergelijken

Hillside Beach Club

Home » All inclusive Lycische Kust » All inclusive Fethiye » Hillside Beach Club
Hillside Beach Club

Natuurlijk Fethiye

Wie natuurlijk Turkije wil ontdekken, hoe het was voordat de gehele kust werd vol gebouwd met gigantische resort, moet natuurlijk Fethiye bezoeken. Hier ontdek je de natuur en cultuur van Turkije op zijn mooist. Azuur blauwe baaien, heerlijke meren en prachtige bossen sieren de weg van en naar het stadscentrum van Fethiye. In deze natuurlijke omgeving kom je echt tot rust, hier wordt je één met de natuur én wil je misschien wel nooit meer naar huis. Fethiye is dé plek in Turkije waar je naar je eerste keer, regelmatig terug keert.

Hillside beachclub

Aan één van die prachtige azuurblauwe baaien van Fethiye vind je Hillside Beachclub, dit hotel is werkelijk een walhalla. De unieke locatie, maakt dat dit luxe resort jouw nieuwe favoriete vakantiebestemming wordt. Haar naam heeft de beachclub te danken aan de charmante bungalowtjes die tegen de berg aan gebouwd zijn. Een van die bungalows kan van jouw zijn, tijdens je verblijf in Hillside Beachclub geniet je dus niet alleen van luxe, maar ook nog eens van een prachtig uitzicht. Midden in de schitterende natuur van Fethiye ben jij de koning(in) te rijk. Na een heerlijke ochtendwandeling door deze weelde plof je neer op een ligbedje aan het zwembad van Hillside, dankzij de handdoekservice lig je comfortabel op een schone handdoek. De parasol die je aangeboden wordt bied een aangename verkoeling op een warme zomerse dag. Je verblijft op Hillside Beachclub met een volpension verzorging. Zowel ontbijt, lunch als diner staan dus iedere dag weer voor je klaar. Wil je na het diner nog even ergens een drankje drinken? Breng dan zeker een bezoek aan de disco van het hotel, hier swing je op een lekker muziekje zo de avond weg.

De bossen van Fethiye

Niet dat er niet genoeg te doen is bij Hillside Beachclub, maar wil je nou toch nog wat meer van de stad en haar omgeving zien, dan moet je er zeker even op uit trekken. Het simpele centrum van Fethiye biedt je de standaard voorzieningen. Wil je echt wat unieks zien trek dan de natuur in. Regel een gids en laat je naar de meest bijzondere plekjes leiden. Op de top van de berg kun je bijzonder veel van Turkije zien en is de Lycische kust zeker fotowaardig.

Vind de beste prijzen voor dit hotel
Bekijk ook deze all inclusive hotels
Hotel Liberty Lykia World Fethiye
Hotel Liberty Lykia World
€499,-
Lykia Botanika Beach & Fun Club Fethiye
Lykia Botanika Beach & Fun Club
€399,-
All inclusive Turkije - © 2024