• All inclusive hotels
  • Direct 8+ aanbieders vergelijken

Venosa Beach Resort

Home » All inclusive Egeïsche Kust » All inclusive Didim » Venosa Beach Resort
Venosa Beach Resort

Didim of Altinkum

Didim is Altinkum of is Altinkum nu Didim? Veel toeristen is het niet helemaal duidelijk, ze bezoeken gewoon een mooie stad. Vroeger waren Didim en Altinkum twee aparte dorpen, nu zijn ze samengevoegd en is Altinkum de verlenging van Didim. Didim is het stadscentrum en Altinkum is de kust met zijn prachtige goud gele zand. De naam van de stad maakt echter niet veel uit, in Didim is het heerlijk vertoeven voor iedere toerist. Dankzij de groene natuur die de vele resorts omringen en het gezellige stadscentrum is er voor jong en oud voldoende te beleven in Didim.

Venosa Beach Resort

Wil je vakantievieren in Didim, ga dan naar het Venosa Beachresort. Dit is een betaalbaar resort voor de luxepaardjes. Dit modern ingerichte hotel straalt allure uit, iedere ochtend verse jus of eerst een paar baantjes trekken het kan allemaal. Dankzij de all inclusive verzorging kan iedereen eten wanneer hij of zij honger heeft. Maar toch blijft het het leukste om gezellig met het hele gezin aan te schuiven voor zowel ontbijt, lunch als diner buffet. Even een moment samen voordat een ieder weer zijn eigen gang gaat. Ouders ontspannen hier heerlijk aan het mooie zwembad vanwaar de kinderen met het animatieteam vertrekken naar de kidsclub. Tijdens de lunch zie je ze waarschijnlijk pas weer terug. Met een dag vullend programma heb jij geen kind aan ze en hebben zij de vakantie van hun leven. Ze ontmoeten internationale vriendjes en vriendinnetjes maar kunnen met de leiders ook gewoon Nederlands spreken. Via de gratis wifi die het Venosa Beach resort biedt, houd je gemakkelijk contact met thuis en met een basket- en volleybalveld is er ook voor de fanatieke vakantieganger voldoende activiteit. Je kunt je namelijk ook aansluiten bij de water aerobics, gaan waterskiën of met een paard een heerlijke strandrit maken.

Bezienswaardigheden Didim

Eigenlijk hoef je Venosa Beach Resort niet te verlaten, het is er prachtig en van alle gemakken voorzien. Wil je toch wat van de rest van het land zien dan is het zeker aan te raden om mee te reizen met een dag tour. Een gids die jouw taal en de taal van het land spreekt kan je van alles vertellen over de cultuur en de historie van het land. Je kan natuurlijk op eigen houtje het land verkennen, maar iemand mee nemen die interessante verhalen kan vertellen is veel leuker.

Vind de beste prijzen voor dit hotel
Bekijk ook deze all inclusive hotels
Hotel Tuntas Beach Didim
Hotel Tuntas Beach
€359,-
Palm Wings Beach Resort Didim
Palm Wings Beach Resort
€369,-
All inclusive Turkije - © 2024