• All inclusive hotels
  • Direct 8+ aanbieders vergelijken

Hotel Tuntas Beach

Home » All inclusive Egeïsche Kust » All inclusive Didim » Hotel Tuntas Beach
Hotel Tuntas Beach

Didim

Didim is een stad in Turkije die de laatste jaren steeds populairder wordt onder toeristen. Waar toeristen vroeger nog vaak voor Alanya, Antalya of Bodrum kozen, kiezen nu steeds meer vakantiegangers voor Didim. Didim staat vooral bekend om zijn prachtige goudgele stranden, De stad wordt daarom ook wel vaak Altinkum genoemd, dit betekent gouden zand. Didim ligt aan de Egeïsche kust van Turkije, ongeveer honderd kilometer ten noorden van de bekende badplaats Bodrum. In Didim kun je niet alleen genieten van prachtige zandstranden, landinwaarts vind je ook nog eens prachtige natuur.

Tuntas Beach

Wil jij meer van Didim ontdekken, vier dan je vakantie op Tuntas Beach. De naam zegt het eigenlijk al, dit hotel ligt pal aan het strand. Vanuit je bed kun je zo het zand in rollen. Tuntas Beach is een gemoedelijk hotel dat dus aan het strand gevestigd is, maar ook nog eens vlak bij het centrum. Aan het gezellige zwembad van het hotel kom je heerlijk tot rust. Met een aangesloten kinderbadje, kunnen ook de kleintjes zich hier prima vermaken.

Tuntas Beach biedt een verblijf aan met all inclusive verzorging. Naast het gangbare ontbijt, lunch en diner buffet kun je bij Tuntas Beach in de middag genieten van thee of koffie met de lokale zoetigheden en krijg je om 23:00 uur een heerlijke soep, mocht je daar zin in hebben. Verder organiseert het hotel drie maal per week in verschillende talen sport en spel wedstrijden. Dit verenigt de gasten van het hotel en maakt dat het voelt als een grote familie. Ook aan de watersporters is gedacht, op het strand van Tuntas Beach kun je verschillende watersporten beoefenen. Een lokale watersporter helpt je tegen een kleine vergoeding met alle liefde.

Ontdek Didim

Wanneer je je vakantie in Didim viert moet je zeker weten een bezoek brengen aan de tempel van Apollo. Deze oude ruïne is echt een bezoekje waard, uniek om te zien en je dan beseffen dat in de tijd dat deze tempel gebouwd is er nog helemaal geen machines waren. De hele tempel is door dienaars van Apollo met de hand gebouwd. Wil je een leuke dag beleven met de kinderen? Breng dan een bezoek aan het aquapark van Didim. Met de vele glijbanen en verschillende zwembaden is het hier heerlijk vertoeven voor jong en oud. Plezier gegarandeerd.

Vind de beste prijzen voor dit hotel
Bekijk ook deze all inclusive hotels
Palm Wings Beach Resort Didim
Palm Wings Beach Resort
€369,-
Venosa Beach Resort Didim
Venosa Beach Resort
€489,-
All inclusive Turkije - © 2024