• All inclusive hotels
  • Direct 8+ aanbieders vergelijken

Palm Wings Beach Resort

Home » All inclusive Egeïsche Kust » All inclusive Didim » Palm Wings Beach Resort
Palm Wings Beach Resort

Didim, nieuwste toeristenstad van Turkije

Valt het jou ook op? Steeds meer mensen in je omgeving zijn op vakantie geweest naar Didim. Waar ligt dat dan eigenlijk? Nou aan de Egeïsche kust van Turkije en het is er prachtig. Bij Turkije denk je al snel aan de grote resorts met daar tussen droge bruine grond. Nou die resorts zijn er zeker, maar in Didim is die droge bruine grond ingeruild voor prachtige groene natuur. Al dat groen zorgt voor spectaculaire uitzichten en een heerlijke vakantie voor de resortgenieter en de natuurliefhebber. Ook op het gebied van cultuur is er genoeg te beleven in Didim, bezoek een van de oude ruïnes of breng een bezoekje aan een musea. In Didim is er nog veel te ontdekken over de historie van de stad.

Palm wings Beach Resort

Nu je overtuigd bent dat je naar Didim wilt, moet je nog een verblijfplaats vinden. Heb je al eens gedacht aan het Palm wings Beach Resort? Op dit heerlijke resort in bungalowstijl heeft iedereen de vakantie van zijn leven. Dankzij het all inclusive concept kan je je portemonnee in de kluis op de kamer laten. Je kinderen kunnen de hele dag ijsjes en ranja halen en als iedereen uitgegeten is, maar jij wil toch nog een stukje fruit van het ontbijt, dan neem je dat gewoon lekker mee aan het zwembad. Palm wings Beach resort is een resort in Bungalowstijl dit maakt dat het resort voelt als een soort dorpje. In plaats van hoge gebouwen met appartementen heeft iedereen zijn eigen bungalow. En heb je even geen zin in de standaard buffetten van een all inclusive resort, dan heeft Palm wings Beach resort nog vijf andere alla carte restaurants. Van vis tot Italiaans en van Turks tot Indisch, je kan iedere avond ergens anders dineren. Het hotel voorziet alle gasten van gratis wifi en tegen betaling kan er gebruik gemaakt worden van een kapster, babysitter of wasserij. Kortom Palm wings Beach resort is echt van alle gemakken voorzien.

Toeristisch Didim

Als toerist wil je misschien ook nog wel wat van het land en zijn cultuur zien. Bezoek de winkelpromenade van Bidim vooral op zaterdag, dan is er een grote markt en kun je allerlei producten kopen. Van lokale delicatessen tot de bekende designer kleding. Didim is een van oudsher een visserdorpje en dit herken je nog terug aan de gezellige haven van de stad. De laatste jaren is Didim erg toeristisch geworden, maar volgens de toeristen is dat zeker geen nadeel van deze mooie stad.

Vind de beste prijzen voor dit hotel
Bekijk ook deze all inclusive hotels
Hotel Tuntas Beach Didim
Hotel Tuntas Beach
€359,-
Venosa Beach Resort Didim
Venosa Beach Resort
€489,-
All inclusive Turkije - © 2024