• All inclusive hotels
  • Direct 8+ aanbieders vergelijken

Hotel Portakal

Home » All inclusive Egeïsche Kust » All inclusive Dalyan » Hotel Portakal
Hotel Portakal

Natuurlijk Dalyan

Aan de zuidwest kust van Turkije in de provincie Mugla vindt je het prachtige plaatsje Dalyan. Vanaf het vliegveld zal je een reis maken door de prachtige natuur van Turkije voordat je arriveert in Dalyan, wanneer je de deur van de airport taxi opent ruik je het meteen, de frisse geur van de natuur in combinatie met vers gevangen vis. Verse vis stinkt niet, die ruikt heerlijk en die zou je het liefst meteen op eten. Helaas moet je eerst je koffers naar het hotel brengen voordat je kan genieten van een heerlijke vers gevangen zeebaars in een van de charmante barretjes in Dalyan.

Portakal

Bezoek je Dalyan met je hele gezin, dan moet je zeker verblijven in het kleinschalige familiehotel genaamd Portakal. Dit hotel biedt zowel verzorging met ontbijt als halfpension en naast een heerlijk zwembad is er ook een wat kleiner zwembad voor de kinderen aanwezig. Dit hotel ligt dan wel iets verder van het centrum van Dalyan, Portakal ligt aan een prachtige rivier, dit maakt je verblijf in Turkije werkelijk uniek. De afstand tot het centrum maakt Portakal zeker goed door fietsen te verhuren. Met het hele gezin verblijf je het beste in een gezinskamer. Dit zijn twee hotelkamers aan elkaar gevoegd, vanuit het balkon kijk je over de prachtige tuinen van Portakal zo de ongerepte natuur van Dalyan in. De kans is groot dat je vakantiealbum vol staat met natuurplaatjes en dat je helemaal vergeet jezelf en je gezin op de foto te zetten. Tijdens je vakantie in Portakal staat de tijd echt even stil.

Sightseeing Dalyan

Vanuit hotel Portakal kan je heerlijke wandelingen maken, maar vele routes zijn ook zeker geschikt voor een fiets. Zo kan je toch net een wat grotere afstand afleggen en wat meer van Dalyan en haar omgeving zien. Veel van de natuurgebieden in Dalyan zijn beschermt, dit maakt dat er ook in de toekomst van Dalyan weinig bebouwd zal gaan worden. De gemeente wil Dalyan heel graag groen houden en dat is natuurlijk fantastisch. Wanneer je in Dalyan bent moet je zeker ook langs het Itzuzu-strand fietsen, op dit stukje ongerepte natuur van de stad broeden jaarlijks nog vele schildpadden hun jongen. De jaarlijkse trek naar de zee van de mini schildpadjes trekt altijd vele bezoekers, echt een ‘once-in-a-lifetime-moment’.

Vind de beste prijzen voor dit hotel
Bekijk ook deze all inclusive hotels
Club Alla Turca Dalyan
Club Alla Turca
€369,-
Hotel Keskin Dalyan
Hotel Keskin
€299,-
All inclusive Turkije - © 2024