• All inclusive hotels
  • Direct 8+ aanbieders vergelijken

De ongerepte natuur van Dalyan

Prachtige meren, het bekende Iztuzu- strand en ongerepte natuurgebieden omringen dit oude visserdorpje. De stad is zich in de loop der jaar meer gaan focussen op toeristen, maar ik zeker niet vergeten om het karakter en de authenticiteit van de Dalyan te bewaren. Toeristen hier ontdekken Turkije in het groen, veel lokale delicatessen en minder van die nep designerkleding. Eet een vers gevangen zeebaars of vaar zelf mee met enkele vissers om het allemaal van dichtbij te bekijken. Je viert vakantie in Dalyan als je houdt van authenticiteit en het échte Turkije wilt ontdekken. Dalyan is vol karakter en hier valt van alles te beleven.

Keskin

Op loopafstand van het centrum van Dalyan vind je het prachtige hotel Keskin, dit hotel is een verlengstuk van Dalyan. In de prachtige tuin vind je drie heerlijke zwembaden, waar langs je heerlijk kan ontspannen op je eigen ligbed. Je verblijft in hotel op basis van halfpension. Wandel dus lekker halve wege de dag Dalyan in, waar je een charmant barretje opzoekt om eens heerlijk te lunchen. Waarnaar je weer terug wandelt naar het hotel langs prachtige tuinen en schaduw biedende bomen. Eenmaal aangekomen in je kamer ontspan je rustig met je beentjes hoog op het balkon, over de tuinen van Keskin heen kijkend geniet je opnieuw van prachtige ongerepte natuur. Voordat je weer aanschuift voor het avond eten zet je nog even de airco aan op je kamer, wanneer je dan zo dadelijk met een volle buik weer terug komt, kun je in een heerlijk koud bed stappen na een prachtige zomerse dag in hotel Keskin. Het hotel is erg populair onder Nederlanders, erg leuk om ook ander vakantiegangers te ontmoeten aan de bar van Keskin, gezellig kletsen en daarna gaat een ieder weer zijn eigen gang.

Bezienswaardigheden Dalyan

Wanneer je Dalyan voor het eerst bezoekt zal je niet alleen meteen de prachtige natuur opvallen. Ook de rotsgraven van vroeger zijn uniek om te zien en vallen meteen in het oog. Deze graven zijn van grote cultuurhistorische waarde voor de stad. Aan de breukzone van het meer van Köyceğiz vindt je heerlijke thermale zoutbaden en bronnen. Deze zijn voornamelijk populair onder toeristen in het hoogseizoen, omdat ze dan de ideale tempratuur hebben bereikt. Denk ook aan je persoonlijke verzorging tijdens je vakantie in Dalyan en breng een bezoek aan Sultaniye, deze spa aan de zuidkant van het meer is de bekendste in de omgeving van Dalyan en wordt zowel door inwoners als door toeristen aangeraden.

Vind de beste prijzen voor dit hotel
Bekijk ook deze all inclusive hotels
Hotel Portakal Dalyan
Hotel Portakal
€319,-
Club Alla Turca Dalyan
Club Alla Turca
€369,-
All inclusive Turkije - © 2024