• All inclusive hotels
  • Direct 8+ aanbieders vergelijken

Club Alla Turca

Home » All inclusive Egeïsche Kust » All inclusive Dalyan » Club Alla Turca
Club Alla Turca

Dalyan

Wie houdt van natuur en gezellige vissersdorpjes moet zeker vakantie gaan vieren in Dalyan. De prachtige wateren die langs de stad stromen, maken dat er veel verschillende vissoorten gevangen kunnen worden. Een mooie haven met oude moskeen, Dalyan is een stad waar je prachtige plaatjes kunt schieten voor je vakantiealbum. Hier wil jij met je gezin of je partner naar toe. Je eet er heerlijke vis bereid door de lokale bevolking. Hier mengt de lokale bevolking zich nog tussen de toeristen en zijn ze niet verhuist om het toerisme te ontvluchten zoals in bijvoorbeeld Antalya.

Club Alla Turca

Je begint je dag met een vers gezette kop koffie vanaf je balkon zie je achter de bergen de zon opkomen en beneden zijn de verschillende gastvrije medewerkers van Club alla Turca al druk bezig om voor jullie het ontbijt voor te bereiden. Dat is pas echt vakantie, na het ontbijt heerlijk met je voeten in het zwembad, even afkoelen op een warme zomerdag, de kinderen om je heen zijn lekker aan het ravotten en jij droomt weg bij de prachtige natuur die je omringt. Club Alla Turca biedt geen all inclusive concept, maar bijvoorbeeld half pension, na een heerlijke dag lekker het centrum van Dalyan in wandelen om daar een knus restaurantje uit te zoeken en een hapje te eten, het ultieme genot. Je slaapkamer is voorzien van airco waardoor je tijdens de warme nachten toch nog heerlijk kunt slapen en wil je je even terug trekken van de rest, ontspan dan heerlijk in je eigen bubbelbad, die vind je gewoon in je eigen badkamer. Je hoeft met niemand te delen tijdens je vakantie in Club Alla Turca.

Ontdek Dalyan

De meest bezochte trekpleister van Dalyan is toch echt wel iztuzu-strand. Hier broedt de onechte Karet-schildpad nog jaarlijks zijn jongen, het is een uniek gezicht. Dit gedeelte van het strand is al vele malen in de prijzen gevallen en tevens beschermt gebied. De schildpadden moeten in alle rust kunnen broeden. Maar van een afstandje kan je het zeker allemaal bewonderen. Dit strand is nog puur natuur, niet bewerkt door de mens, de broedplaats voor de schildpad heeft hij zelf gecreëerd. Wie vakantie viert in Dalyan moet zeker een bezoekje brengen aan het iztuzu-strand, een natuurfilm in het echt.

Vind de beste prijzen voor dit hotel
Bekijk ook deze all inclusive hotels
Hotel Portakal Dalyan
Hotel Portakal
€319,-
Hotel Keskin Dalyan
Hotel Keskin
€299,-
All inclusive Turkije - © 2024