• All inclusive hotels
  • Direct 8+ aanbieders vergelijken
Home » Prijsvrij

Prijsvrij

Prijsvrij is in 2010 opgericht in Nederland. Het online reisbureau heeft zich sindsdien snel weten te positioneren als een van de grootste spelers van de Nederlandse reisbranche. Na een snelle groei heeft het Duitse reisconcern DER Touristik in 2014 een belang van 50% in Prijsvrij Vakanties genomen. En nog steeds groeit het bedrijf hard; met name door in 2021 het grootste, onafhankelijke reisbureau van Nederland tot die tijd, D-reizen, over te nemen.

Prijsvrij kenmerkt zich door in te spelen op de laatste trends en ontwikkelingen van zowel de online omgeving als de reisbranche. Dankzij de sterke band met moederbedrijf DER Touristik beschikt Prijsvrij over meer voordelige vakanties en hotelketens dan andere aanbieders, met daarnaast meer mogelijkheden om ook via Duitse grensluchthavens zoals Düsseldorf, Keulen en Weeze naar een vakantiebestemming te vertrekken.

Het aanbod van Prijsvrij is dan ook enorm! Of je nou zoekt naar een last minute vakantie, liever kiest voor all inclusive, een kindvriendelijk hotel of juist adults only, een zonbestemming of juist een wintersportvakantie, er is voor ieder iets wils. Ook voor iedere prijscategorie overigens. Het prettige aan de website is, dat Prijsvrij snap dat een vakantie op maat er voor iedereen anders uitziet. Op de website zijn hierdoor vele categorieën aangemaakt om eenvoudig jouw perfecte vakantie te zoeken en vinden. Zo wordt het vinden van jouw volgende vakantie je makkelijker gemaakt.

Prijsvrij Vakanties is aangesloten bij ANVR en SGR. Wanneer je een pakketreis hebt geboekt via Prijsvrij en er ontstaan problemen met je reisorganisatie, dan zorgt SGR ervoor dat je veilig naar huis wordt gebracht. Wel zo fijn in onzekere tijden! Zo boek je met net iets meer zekerheid. Ook klanten die je voorgingen zijn vol log over de reisorganisatie. Ze worden niet voor niets met een 8.2 beoordeeld uit bijna 30.000 reviews! Als kers op de taart is Prijsvrij uitgeroepen tot ‘Beste Website van het Jaar 2021’ in de categorie ‘Beste Website Reizen’. Je kunt dus met een gerust hart hier je volgende vakantie boeken. Waar ga jij naartoe?

All inclusive Turkije - © 2024