• All inclusive hotels
  • Direct 8+ aanbieders vergelijken

L’Etoile Hotel

Home » All inclusive Lycische Kust » All inclusive Icmeler » L’Etoile Hotel

Groen Icmeler

Marmaris is helemaal volgebouwd met luxe resorts en focust zich compleet op de westerse toeristen, kijk je een paar kilometer verder dan zit je opeens in het groen en ontdek je de weelde van de natuur. Het groene Icmeler is echt een vakantiewaardige stad, net als Marmaris heeft het zich grotendeels gefocust op de toeristen. Hier is de stad echter nog niet helemaal volgebouwd met hotels en kun je nog genieten van de frisse geur van de natuur en een magnifiek uitzicht vanuit je hotelkamer. Icmeler is nog een stukje uniek Turkije!

L’Etoile Hotel

Aan de rand van het centrum van Icmeler vind je L’Etoile hotel. Dit hotel langs de kust is in 2016 volledig gerenoveerd en kan nog jaren mee. In dit hotel heb je bijna altijd zeezicht en anders kijk je uit over de prachtige ongerepte natuur van Icmeler. Wanneer je niet alleen op zoek bent naar zon, zee en strand, maar meer wilt moet je bij l’Etiole hotel zijn. Dit hotel biedt avond entertainment met volksdansen en Turkse muziek. Het hotel biedt tevens een tennisbaan, volleybal- en basketbalveld en langs het strand worden vele verschillende watersporten beoefend. Wat dacht je van windsurfen of parasailen? Het kan allemaal bij l’etoile hotel. Naast de verschillende activiteiten kunt u natuurlijk ook heerlijk ontspannen op een ligbed langs het zwembad. Als dat u vakantie nog niet compleet maakt, bezoek dan zeker eens de finsesauna van het hotel. En als u na een lange wandeling last heeft van blaren, dan is er een heuse voetreflextherapeut aanwezig om je van alle pijntjes af te helpen.

Ontdek Icmeler

Natuurlijk maak je tijdens je vakantie in Icmeler prachtige wandelingen, maar als je meer van het land wilt zien dan moet je ook zeker een bezoek brengen aan de Nimara grot. Neem een gids mee en laat je verbazen over de wonderen van de natuur. De Nimara grot vaar je binnen, alle geheimen worden natuurlijk niet verklapt, maar voor de lokale bevolking is de grot een wensgrot, ze gooien hier een muntje in het water en hopen dat hun wens uit komt. Hoe vaak dat ook het geval is, mag je zelf gaan ontdekken. De grot is sowieso al een aanrader om de verkoeling op te zoeken, al die bijzondere verhalen, maken de reis er naar toe meer dan waard.

Vind de beste prijzen voor dit hotel
Bekijk ook deze all inclusive hotels
Hotel Golmar Beach Icmeler
Hotel Golmar Beach
€329,-
Hotel Club Turban Icmeler
Hotel Club Turban
€399,-
All inclusive Turkije - © 2024