• All inclusive hotels
  • Direct 8+ aanbieders vergelijken

Hotel Golmar Beach

Home » All inclusive Lycische Kust » All inclusive Icmeler » Hotel Golmar Beach
Hotel Golmar Beach

Icmeler, de buurman van Marmaris

Heb jij al vele vakanties gevierd in Marmaris en wil je wel eens wat anders maar ben je eigenlijk ook wel helemaal verzot op de stad. Ga dan eens op vakantie in Icmeler, de buurman van Marmaris. Deze stad heeft de vele voordelen die Marmaris ook biedt, maar heeft ook prachtig groene natuur en is ietsje minder toeristisch. Grootste voordeel is, mocht je het nu allemaal niks vinden, heb je in ieder geval wat anders geprobeerd en ben je met het openbaar vervoer binnen enkele minuten weer in Marmaris. Maar geef Icmeler zeker een kans, de prachtige blauwe baaien en het gezellige stadje zijn echt de moeite waard.

Golmar Beach

Wanneer je gekozen hebt voor Icmeler is het een aanrader om te verblijven in Golmar Beach dit verrassend betaalbare hotel ligt vlak aan het strand, heeft een heerlijk zwembad mét glijbaan en een spa. Ideaal voor zowel de waterrat als de vakantieganger die liever ontspant met water. Golmar Beach verzorgt je verblijf inclusief ontbijt, voor zowel lunch als diner is het zeker een aanrader om lekker de stad in te wandelen. Heb je hier geen zin in, schuif dan lekker aan in het restaurant van het hotel. Het eten wordt door veel toeristen aangeraden. Dankzij de koelkast in de kamer kun je er ook voor kiezen om zelf wat groentes in huis te halen en er een salade van te maken of je bewaart de ruimte in de koelkast voor bier en frisdrank, de keuze is aan jou. In het fitness centrum van het hotel voorkom je dat je spieren ook in de vakantiemodus raken, hier train je je spieren zo vaak je maar wilt, de toegang is gratis. Reserveer een plekje in de spa voor een massage, om spierpijn tijdens je vakantie te voorkomen. Je wilt natuurlijk geen spierpijn hebben wanneer je de omgeving van Golmar Beach gaat ontdekken.

De modder van Icmeler

Vier je je vakantie in Icmeler, boek dan zeker een trip naar de modderpoel. Dat klinkt misschien een beetje gek, waarom zou je naar een poel van modder gaan kijken? Nou je mag niet alleen kijken, je mag er ook in! In je zwemkleding de modder heerlijk badderen, als je een unieke activiteit wilt tijdens je vakantie dan is dit er zeker één! Hier verras je je reisgezelschap zeker mee, het lijkt onwennig, maar het word gegarandeerd een positieve ervaring!

Vind de beste prijzen voor dit hotel
Bekijk ook deze all inclusive hotels
Icmeler
L’Etoile Hotel
€419,-
Hotel Club Turban Icmeler
Hotel Club Turban
€399,-
All inclusive Turkije - © 2024