• All inclusive hotels
  • Direct 8+ aanbieders vergelijken

Hotel Sami Beach

Home » All inclusive Egeïsche Kust » All inclusive Bodrum » Hotel Sami Beach
Hotel Sami Beach

Bodrum de badplaats voor de westerse toerist

Ben je nog nooit in Bodrum geweest? Dan moet je zeker eens gaan. Deze Turkse stad is van alle gemakken voorzien. Een prettig zeeklimaat, maakt dat het daar het grootste deel van het jaar lekker warm is. Aan het strand van Bodrum kun je heerlijk bruin bakken. Ook wanneer je het leuk vindt om andere Nederlandse vakantiegangers te ontmoeten in je vakantie in het buitenland ben je in Bodrum aan het goede adres. Deze stad is vooral bekend onder de westerse toeristen, grote kans dus dat je een Nederlander, Duitser of Belg tegen komt. Bodrum is de plek in het zuid westen van Turkije, waar je heerlijk samen kunt genieten van de Turkse zon.

SamiBeach

Bodrum staat bekend om zijn vele All inclusive hotels en ook SamiBeach is daar er een van. Dit drie sterren hotel in Gümbet, aan de rand van Bodrum, is ook weer van alle gemakken voorzien. Eten en drinken is inbegrepen en aan het strand dat vlakbij ligt worden vele watersporten beoefend. SamiBeach ligt tevens in het centrum van Gümbet, waar regelmatig tot in de late uurtjes feestjes worden gevierd. Kies je voor een vakantie aan het zwembad, om ’s avonds de kroeg in te gaan dan ben je bij SamiBeach aan het goede adres. Dit kleinschalige hotel verzorgt goed eten en maakt jou feestvakantie compleet. Geen dringende mensen bij het buffet, vlak bij het strand en zo de gezellige promenade op. Wat wil je nog meer? Het vriendelijke en gastvrije personeel van SamiBeach helpt je graag bij al je vragen en ook een pinautomaat is in het hotel aanwezig.

Uitgaan in Gümbet

Ga je naar Bodrum voor een feestvakantie, dan ben je in Gümbet aan het juiste adres. Als je SamiBeach uitloopt hoef je nog maar een klein stukje te lopen voordat je bij een van de beste uitgaansgelegenheden van Gümbet bent, namelijk O’connors bar. Heb je daar genoeg gezelligheid beleefd en drankjes gedronken, breng dan zeker een bezoekje aan Roy’s Place! Deze karaokebar staat garant voor een gezellige avond, zoek een old time favorite uit en zing met zijn allen lekker mee op de muziek, lachen gegarandeerd. Wil jij niet pas ’s avonds beginnen met je feestvakantie, maar ’s middags al beginnen met het uittesten van nieuwe cocktails bezoek dan zeker eens Chico’s Cocktail bar, hier proef je sowieso de best cocktails van Gümbet.

Vind de beste prijzen voor dit hotel
Bekijk ook deze all inclusive hotels
Hotel Grand Park Bodrum Bodrum
Hotel Grand Park Bodrum
€399,-
Hotel Forever Club Bodrum
Hotel Forever Club
€419,-
All inclusive Turkije - © 2024