• All inclusive hotels
  • Direct 8+ aanbieders vergelijken

Hotel Forever Club

Home » All inclusive Egeïsche Kust » All inclusive Bodrum » Hotel Forever Club
Hotel Forever Club

Bodrum

Bodrum, vroeger vooral populair onder de jet-set van Turkije, nu een echte toeristenstad. Bodrum heeft zich volledig gefocust op de westerse toeristen en die hebben het er vreselijk naar hun zin. Vele winkels met verschillende producten, van make-up tot de bekende designerkleding. Je vindt Bodrum in het zuidwesten van Turkije aan de Egeïsche zee in deze zonnige stad ben je van alle gemakken voorzien, weinig ouderwetse ruïnes en veel moderne gebouwen waarin soms hele shoppingmalls te vinden zijn. Wil je Bodrum op zijn best mee maken? Ga dan op een dag dat er markt is, je zult versteld staan hoeveel producten je zo vers op straat kan kopen.

Forever Club

Iets meer dan een kilometer verwijdert van het strand van Bodrum vind je Forever Club Bodrum. Het pluspunt aan dit hotel is dat het Adults Only is. Bodrum is natuurlijk erg populair onder gezinnen met kinderen vanwege het gemak van de stad en de resorts met de gigantische waterparken. Wil je dit even ontvluchten maar toch genieten van Bodrum en de omringende steden kies dan voor Forever Club Bodrum. De Forever Club is tevens een all inclusive hotel dat je van alle gemakken voorziet. Niet alleen kun je op ieder moment van de dag eten, ook de receptie is 24 uur per dag geopend. Moe van je hele ontdekkingsreis door Turkije? Het hotel biedt een heerlijke wellness, waar je even helemaal tot rust komt. En misschien heb je er wel nog nooit aan gedacht, maar hoe ideaal zou het zijn als je thuis komt en je hoeft je koffer alleen nog maar uit te pakken? Fantastisch toch! In Forever Club Bodrum is een wasserij aanwezig. Je krijgt je vakantiekleding netjes gewassen en opgevouwen weer mee naar huis, dat is pas fijn thuiskomen. Bij Forever Club Bodrum kun je op alle gemak Turkije ontdekken maar ook blijven hangen aan het zwembad, hier begint jouw vakantie!

Best kept secrets Bodrum

Natuurlijk heeft Bodrum meer te bieden als alleen moderne gebouwen met winkels. Wat dacht je van het kasteel van Bodrum, een prachtige plek die zeker op je bucketlist zou moeten staan. Wil je unieke Turkse gerechten proeven zonder dat je hoeft te kiezen van een kaart? Breng dan een bezoek aan Manticim, hier is het net alsof je bij je ouders thuis eet, eten wat de pot schaft. Geen keus, maar gewoon een daghap, de man kan geweldig koken en het is zeker de moeite waard om hier eens naar toe te gaan. Ben je in Bodrum en wil je echt wat bijzonders zien ga dan op een dagtocht naar Pammukale. Deze natuurlijke waterbronnen zien er niet alleen prachtig uit, je mag er ook nog induiken. Dat wil toch iedereen? Via je reisorganisatie is een dagtrip naar Pammukale zo geboekt.

Vind de beste prijzen voor dit hotel
Bekijk ook deze all inclusive hotels
Hotel Grand Park Bodrum Bodrum
Hotel Grand Park Bodrum
€399,-
Hotel Sami Beach Bodrum
Hotel Sami Beach
€299,-
All inclusive Turkije - © 2024