• All inclusive hotels
  • Direct 8+ aanbieders vergelijken

Toloman Bitez Park

Home » All inclusive Egeïsche Kust » All inclusive Bitez » Toloman Bitez Park
Aparthotel Toloman Bitez Park
Aparthotel Toloman Bitez Park
Aparthotel Toloman Bitez Park kamer

Authentiek Bitez

De authenticiteit van Turkije ontdekken? Ga dan op vakantie naar Bitez, een gezellig vissersdorpje aan de Egeïsche kust. Bijzonder aan het dorp is dat het eigenlijk uit twee delen bestaat die wel een kilometer uit elkaar liggen. In het oude gedeelte van Bitez vind je de charme van het Turkse dorpje, ontmoet je veel lokale inwoners en is er nauwelijks toerisme. Het nieuwe gedeelte is eigenlijk het tegenovergestelde, al is het zeker nog niet zo toeristisch als het vlakbij gelegen Bodrum een van de vele bekende badplaatsen in Turkije. Ook in het nieuwe Bitez proef je nog de authenticiteit en voel je de sfeer en gezelligheid in de charmante haven van het dorp. Hier kom je helemaal tot rust.

Toloman Bitez Park

Wil jij je ook op vakantie helemaal thuis voelen in een hotel? Kies dan voor Toloman Bitez Park! Dit charmante complex wordt nog gerund door een gemoedelijke Turkse familie waarbij gastvrijheid duidelijk voorop staat. Toloman Bitez Park is te vinden in een zeer groene omgeving, maar ligt tevens ook op maar 300 meter afstand van het strand. Houd je niet van zand tussen je tenen? Dan kan je er voor kiezen om heerlijk te ontspannen op een van de ligbedden aan de rand van het luxe zwembad. In het complex is een buffetrestaurant aanwezig, maar je wordt ook zeker aangeraden het gemoedelijke Bitez in te wandelen en daar lekker wat te eten. Lokale specialiteiten bereidt door befaamde koks mogen niet ontbreken tijdens je verblijf in Toloman Bitez Park. Dankzij de pendelbusjes die stoppen voor de deur van het hotel reis je binnen enkele minuten naar de bekende badplaats Bodrum. Hier vindt je volop toerisme en gezelligheid. Terug in je eigen appartement kun je heerlijk ontspannen op een lekker bed of bereid je een late night snack in je eigen kitchenette. Pas maar op, de kans is groot dat Toloman Bitez Park gaat voelen als je tweede thuis.

Wat te doen in de omgeving?

Wanneer je een dag geen zin hebt om te luieren aan het zwembad is het een echte aanrader om een kano te huren bij Toloman Bitez Park. Met een kano verken je de groene omgeving van Bitez eens op een andere manier. Vanuit het water bekijk je vele bezienswaardigheden vanuit een ander perspectief. Het koele water zorgt tevens voor een welkome afkoeling tijdens deze inspannende en unieke activiteit. Heb je een licentie? Dan kun je bij Toloman Bitez Park ook windsurfen. Natuurlijk moet je tijdens je verblijf in Bitez niet vergeten dit gezellige dorpje te bezoeken, hier ontdek je Turkse gastvrijheid en proef je de sfeer van het fijne Bitez.

Vind de beste prijzen voor dit hotel
Bekijk ook deze all inclusive hotels
Hotel Okaliptus Bitez
Hotel Okaliptus
€ 299,-
Paloma Bitez Family Club Bitez
Paloma Bitez Family Club
€349,-
All inclusive Turkije - © 2024