• All inclusive hotels
  • Direct 8+ aanbieders vergelijken

Hotel Okaliptus

Home » All inclusive Egeïsche Kust » All inclusive Bitez » Hotel Okaliptus
Hotel Okaliptus

All inclusive hotel Okaliptus in Bitez

In het zuid westen van Turkije, links naast Bodrum ligt een klein gezellig dorpje genaamd Bitez. Bitez bestaat eigenlijk uit twee dorpjes, in het oude gedeelte vind je de oorspronkelijke inwoners, die vaak nog in klederdracht gekleed gaan, hier is nauwelijks toerisme. Het toeristische gedeelte van Bitez vind je in het ‘nieuwe’ Bitez. In dit dorp vind je ook hotel Okaliptus, en prachtig hotel geheel in stijl van het land. In tegenstelling tot de grote toeristenstad Bodrum is het in Bitez nog moeilijk om een Engelse menu kaart te vinden en vind je echt nog de charme van een oud Turks vissersdorpje, inclusief een leuke haven waar iedere dag van alles te beleven is.

Hotel Okaliptus

Hotel Okaliptus heeft naast ruime kamers met airconditioning en goede bedden, buiten een heerlijk zwembad met poolbar. De loungebedden die het zwembad van het hotel sieren hebben prachtige kleuren en wil je bruin bakken in de zon? Dan hoef je alleen maar de gemoedelijke winkelpromenade over te steken. Bij Hotel Okaliptus in Bitez ben je van alle gemakken voorzien. Zo is er ook internet aanwezig en worden zowel ontbijt, lunch als diner iedere dag in buffetvorm geserveerd. Ook wanneer je wilt genieten van de lokale delicatessen van de regio kun je in het hotel blijven. In het alla-carte restaurant van Okaliptus kunt u namelijk kiezen uit diverse specialiteiten. Met minder dan driehonderd meter van zowel centrum als zand strand heeft Hotel Okaliptus de perfecte ligging. Ook het vliegveld is met een afstand van 35,5 kilometer nog redelijk in de buurt te noemen. Tegen betaling kan er gebruik worden gemaakt van een pendelbus van en naar het vliegveld.

Verschillende watersporten

Vanuit het hotel kunnen verschillende watersporten worden beoefent, niet alleen snorkelen of duiken, maar denk ook eens aan surfen of waterskiën. Het hotel is perfect geschikt voor zowel ontspanning als activiteit en wordt met name aangeraden door stellen. De locatie is door hen geliefd vanwege de charme van het dorpje, het zandstrand en de mooie groene bomen rondom het hotel.

Bijzondere bezienswaardigheden

In de omgeving van het hotel zijn vele bezienswaardigheden te vinden. In een straal van vijf kilometer bezoek je onder andere al het kasteel van Bodrum en het Museum over onderwater archeologie. Reis je wat verder dan vind je daar de Plataan van Hippocrates en het Amfitheater.

Vind de beste prijzen voor dit hotel
Bekijk ook deze all inclusive hotels
Paloma Bitez Family Club Bitez
Paloma Bitez Family Club
€349,-
Aparthotel Toloman Bitez Park Bitez
Toloman Bitez Park
€299,-
All inclusive Turkije - © 2024