• All inclusive hotels
  • Direct 8+ aanbieders vergelijken
Home » Zoover

Zoover

Het in 2005 gestarte bedrijf Zoover is oorspronkelijk begonnen als een beoordelingssite, waar ervaringen van vakantiegangers werden verzameld en gedeeld, om mensen op zoek naar een vakantie op weg te helpen met tips. Dit bleek echter zo’n groot succes dat Zoover besloot ook zelf vakanties te gaan aanbieden. Tegenwoordig bieden ze een groot aanbod aan pakketreizen van verschillende reisorganisaties naar veel inspirerende vakantiebestemmingen en eerlijke beoordelingen van vakantiegangers, waarmee ze iedereen op zoek naar een vakantie helpen bij het vinden en boeken van de ideale bestemming.

En dat grote aanbod is echt niet overdreven. Met meer dan 400.000 accommodaties in hun database, is er voor voor elke smaak wel iets passends te vinden. Of je voorkeur nu uitgaat naar een luxe resort op de Antillen, een camping in Zuid-Frankrijk of een all inclusive hotel met waterpark in Turkije, je zult het zeker vinden op de website van Zoover. En vele andere toeristen gingen je al voor. Met ruim 3,8 miljoen reviews van vakantiegangers die jou voorgingen, zul je over iedere beschikbare accommodatie alle voor- en nadelen kunnen lezen alvorens je overgaat tot het boeken van je vakantie. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

En een all inclusive naar Turkije is al jaren een geliefde vakantiebestemming onder Nederlandse vakantiegangers. Zoover houdt de trends en ontwikkelingen op de markt continu in de gaten en speelt hier dan ook razendsnel op in. Zo zijn er vele accommodaties in Turkije die samenwerken met Zoover; van hotels tot appartementen en van luxe all inclusive adults only hotels tot ware speelparadijzen voor kinderen. Kies jij voor een bekende bestemming zoals Marmaris of Bodrum of gaat jouw voorkeur uit naar een gemoedelijk hotel iets meer van de toeristenmassa? Alles is mogelijk bij Zoover!

En wel zo fijn om te weten wanneer jij je vakantie hebt uitgezocht, is dat de veiligheid van je vakantie wordt gegarandeerd door Zoover, doordat het bedrijf is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Daarnaast is er dagelijks een klantenserviceteam beschikbaar voor al jouw vragen, voor, tijdens of na jouw reis. Nu kan het genieten pas echt beginnen!

All inclusive Turkije - © 2024