• All inclusive hotels
  • Direct 8+ aanbieders vergelijken
Vakantie Istanbul
Home » Vakantie Istanbul

Vakantie Istanbul

Een Vakantie Istanbul boeken?

€ 289,-
Vakantie Istanbul
Boek een stedentrip naar Istanbul bij deze aanbieders Vind direct de beste stedentrips
Istanbul top 6 Uitgelichte deals

Over de stad Istanbul

Istanbul is met 13 miljoen inwoners de grootste stad van Turkije. De stad heeft een bijzondere ligging omdat Istanbul zowel in het Europese als het Aziatische gedeelte van Turkije ligt. Jaarlijks komen miljoenen mensen uit heel Europa naar deze stad voor een vakantie of stedentrip. Indien u een vakantie Istanbul wilt boeken bent u hier op de juiste plaats. Bij Allinclusiveturkije.nl hebben wij namelijk zeer scherpe prijzen en betaald u geen boekingskosten.

Istanbul is ook het centrum van een bruisend nachtleven. Hier kunt u kiezen of u gewoon gezellig een drankje wilt doen, of dat u een van de verschillende disco’s wilt bezoeken die in het centrum te vinden zijn. Zoek ’s avonds eens een plek op vanwaar u een ontzettend mooi uitzicht hebt. U kunt dan met alle lichtjes en schemeringen de mooiste foto’s maken. Natuur is er in en om Istanbul ook genoeg te bewonderen. Er zijn talloze excursies te boeken, maar ook een simpele wandeling kan u langs de mooiste bouwwerken en ruïnes leiden.

Bezienswaardigheden in Istanbul

Uiteraard heeft Istanbul aardig wat stranden en andere ontspannende plaatsen om tijd door te brengen. Je hoeft in elk geval nooit lang te rijden of lopen om een mooi strand te bereiken. Kom tot rust op een mooi zandstrand, dat uitkijkt over helder water. Maar behalve ontspanning is het ook goed mogelijk om in de miljoenenstad een dag uit te trekken om bezienswaardigheden te bezoeken of om te gaan winkelen. Istanbul heeft verschillende kerken. Zo kunt u de Hagia Irene bezoeken of de Hagia Sofia. Maar ook synagogen en moskeeën zijn er in overvloed. Verder zijn er ook nog genoeg musea die verschillende zaken laten zien uit de geschiedenis van Istanbul. Wat het winkelen betreft is de grote bazaar van Istanbul een absolute aanrader. Het is een van de grootste overdekte markten ter wereld, en het zou dus echt jammer zijn als u deze zou missen. Er zijn meer dan 1200 winkels te bezoeken die van alles en nog wat verkopen. Van kleding tot levensmiddelen, maar ook souvenirs. Van binnen ziet de bazaar er prachtig uit.

All inclusive Turkije - © 2024