• All inclusive hotels
  • Direct 8+ aanbieders vergelijken

Batihan Beach Resort

Home » All inclusive Egeïsche Kust » All inclusive Kusadasi » Batihan Beach Resort
Batihan Beach Resort complex
Batihan Beach Resort kamer

Vakantiedorp Kusadasi

Kusadasi is een stad die eigenlijk voor het grootste gedeelte bestaat uit vakantieresorts. De inwoners van Kusadasi zijn veelal vertrokken naar omliggende steden en de stad heeft zich volledig gefocust op toeristen. Rondom de vele all inclusive hotels vind je veel groen en prachtige natuur. Dit maakt Kusadasi uniek tot andere Turkse badplaatsen. Langs het lang gerekte strand werken jaarlijks vele toeristen hun zomertintje bij. Niet allemaal tijdens het hoogseizoen, ook in het voor- en naseizoen is het in Kusadasi goed vertoeven.

Batihan Beach Resort

Als je opzoek bent naar het perfecte familie hotel voor het hele gezin, dan moet je zeker naar Batihan Beach Resort. Dit all inclusive resort bevindt zich niet alleen aan het mooiste gedeelte van het strand van Kusadasi het is ook nog eens van alle gemakken voorzien. Of je nu de hele dag aan het zwembad wil liggen, je kinderen zandkastelen willen bouwen aan zee of gezellig andere vakantiegangers wil ontmoeten aan de poolbar, Batihan Beach Resort biedt het allemaal. Ook voor de actieve vakantieganger heeft Batihan Beach Resort een volleybal- en basketbalveld en alsof dat nog niet genoeg is, kun je er ook nog minigolf en tafeltennis spelen. Vind je het vervelend wanneer je kinderen op een aparte hotelkamer moeten slapen? Boek dan een van de familiesuites van Batihan Beachresort, met een extra slaapkamer aan jou hotelkamer vast hoef je elkaar niet uit het oog te verliezen. De airco in de hotel kamers zorgt dat jullie lekker koel kunnen slapen en daardoor weer helemaal opgeladen voor een nieuwe dag. Tijd om wat van Turkije te ontdekken misschien? Het kan allemaal vanaf Batihan Beach Resort.

Kusadasi met je gezin

Heb je kinderen die niet van cultuur en historie houden en ben je daar zelf ook helemaal niet van? Ook dan kan je je in Kusadasi nog prinsheerlijk vermaken. Langs het strand van long beach worden verschillende watersporten beoefend. Maar ook een strandrit te paard is zeker een aanrader. Wat dacht je van een jeepsafari of een boottocht, met een bijzonder voertuig wordt een cultureel uitje voor iedereen ineens een stuk leuker. Houd je niet van actieve activiteiten breng dan een bezoek het ontspanningsritueel van Turkije, de Hammam. Iedereen die een bezoek brengt aan welke stad in Turkije dan ook, moet zeker een dagje naar de Hammam zijn geweest, hier kom je volledig herboren weer naar buiten.

Vind de beste prijzen voor dit hotel
Bekijk ook deze all inclusive hotels
Kusadasi Gold Spa Resort Kusadasi
Wyndham Residences Kusadasi Golf & Spa
€349,-
Ephesia Beach Club Kusadasi
Ephesia Beach Club
€349,-
All inclusive Turkije - © 2024