• All inclusive hotels
  • Direct 8+ aanbieders vergelijken
Home » Beste kindvriendelijke hotels in Turkije? Dit is de top 10!

Beste kindvriendelijke hotels in Turkije? Dit is de top 10!

kindvriendelijke hotels in Turkije

Zodra je met (kleine) kinderen op vakantie gaat zoek je logischerwijs naar een passende accommodatie. Een all-inclusive hotel biedt veel faciliteiten en comfort, maar er zijn hotels die uitblinken op het gebied van kind vriendelijkheid. In onderstaande top 10 tref je de meest kindvriendelijke all inclusive hotels in Turkije. Daarbij is met name gelet op het vermaak speciaal voor kinderen, maar ook de service omtrent de jonge gasten. Zijn er kinderzwembaden, speeltoestellen en is er een kidsclub? Of is er misschien zelfs een compleet waterpark op het complex van het hotel terug te vinden? In de onderstaande top 10 kunt u met het hele gezin genieten van een onbezorgd verblijf. Er zijn kinderstoelen, babybedjes en in sommige hotels is er zelfs babysit (tegen betaling). Wij wensen u een goede vakantie toe!

Titanic Deluxe Bodrum waterpark
1

Titanic Deluxe Bodrum

Bodrum/Güvercinlik

Het prachtige Titanic Deluxe Bodrum is werkelijk van alle gemakken voorzien. Het grote hotel ligt aan de mooie azuurblauwe kust van Güvercinlik, nabij Bodrum. Het hotel is bij uitstek geschikt voor een vakantie met het hele gezin. Het hotel is opgedeeld in 29 losse gebouwen, er is dus sprake van voldoende privacy. Daarnaast heeft Titanic Deluxe Bodrum een riant buitenzwembad en een bad met verschillende glijbanen. Gegarandeerd plezier! De luxe, comfort en allerbeste service tref je hier. Dat alles in combinatie met een prachtige locatie maakt de vakantie compleet.

Titanic Deluxe Bodrum is ideaal voor kinderen, groot en klein. Er is een flink kinderzwembad met verschillende speeltoestellen en glijbaantjes.. Daarnaast biedt de Tini Kids Club een hoop vertier. Er is zelfs een gameroom, filmhoek en een softspeeltuin voor de allerkleinsten. Het Titanic Deluxe Bodrum is met recht een heerlijk hotel voor kinderen. Uzelf zal ook zeker niets missen in het hotel. U geniet hier dagelijks van de beste service en kwaliteit. Heerlijk eten, maar ook tot rust komen in de luxe wellness hoort er zeker bij!

Vind de beste prijzen voor dit hotel
Saturn Palace
2

Saturn Palace

Lara

Een top hotel aan de kust van Lara, dat is Saturn Palace. Het hotel is een schitterend resort dat bol staat van de faciliteiten voor een onvergetelijke vakantie. De kamers zijn ruim en modern, de ligging direct aan het strand is ideaal en betreft de service en kwaliteit valt er niets te klagen.

Er zijn maar liefst 3 royale buitenzwembaden en een immens waterpark. Heerlijk suizen van de glijbanen hoort hier bij de dagelijkse activiteiten! Voor kinderen is Saturn Palace een heel fijn hotel. Zwemmen in de kinderzwembaden of gezellig spelen in de miniclub is natuurlijk ontzettend fijn. Er is ook een leuke minidisco, speeltuin en zelfs een kermis! Vervelen is hier werkelijk geen optie.

Natuurlijk is er naast alle kinder-fun nog veel meer te beleven. Allereerst is het eten en drinken tot in de puntjes verzorgd. Met een verblijf op basis van ultra all-inclusive zit dat wel goed. Maar ook op het gebied van sport en ontspanning ontbreekt het u in Saturn Palace aan niets. Een vakantie met het hele gezin is in het kindvriendelijke Saturn Palace een aanrader!

Vind de beste prijzen voor dit hotel
Pine Beach hotel
3

Pine Beach

Belek

Direct aan het strand ligt het mooie resort Pine Beach. Het is een fijn, groots hotel in een groene omgeving vol bomen en bloesems. Een rustige ligging, maar toch nabij het centrum van Belek. Pine Beach is een echt familiehotel ook en ideaal voor kinderen. Met 15 gebouwen verspreid over de tuin is er voldoende privacy en ruimte. Daarnaast bieden de in totaal 8 zwembaden de nodige waterpret. Rondom is voldoende plaats om te ontspannen, maar u stapt tevens zo het strand op, ook hier vindt u ligbedden voor ultiem comfort.

Pine Beach is een heerlijke uitvalsbasis voor gezinnen met kinderen. De hoeveelheid zwembaden zegt eigenlijk al voldoende, hier is de jeugd uren zoet. De kleinere kinderen kunnen terecht in de miniclub, daarnaast is er ook een midiclub en teenageclub. Voor iedere leeftijdsgroep is er voldoende aanbod op het gebied van sport en spel. Er is dagelijks entertainment, eveneens voor jong en oud, voor het nodige plezier!

Vind de beste prijzen voor dit hotel
Turquoise Hotel
4

Turquoise Hotel

Side/Sorgun

Onbezorgd genieten kan in het mooie Turquoise Hotel, direct aan het strand van Sorgun (nabij Side). Het familiehotel ligt in een bosrijk gebied, rustig maar toch vol vertier. Met name voor gezinnen met kinderen is het Turquoise Hotel een goede keuze. Het heeft namelijk meerdere zwembaden, een heus aquapark en ook qua verzorging zit u hier helemaal goed.

Het hotel scoort punten betreft de faciliteiten voor kinderen. Naast de 3 zwembaden, waarvan 1 met glijbanen zijn er ook kinder- en babybaden waar de kleinste gasten heerlijk kunnen spetteren. Daarnaast zijn er leuke kidsclubs en dagelijks minidisco onder begeleiding van het vriendelijke animatieteam. Verder is er volop keuze op het gebied van sport en spel. Ook voor u, doe mee aan een teamsport zoals beachvolleybal of kom heerlijk tot rust in de wellness. Het is op en top genieten met het hele gezin in Turquoise Hotel.

Vind de beste prijzen voor dit hotel
Club Mega Saray
5

Club Mega Saray

Belek

Club Mega Saray doet zijn naam eer aan, ‘saray’ betekent namelijk ‘paleis’ en dat is dit hotel zeker! Het royale hotel ligt op een zeer groot, groen terrein en direct aan het strand. U heeft hier de ruimte en dat maakt het tevens een ideale plek voor een onbezorgde, ontspannen familievakantie. Het bruist hier van de activiteiten en faciliteiten. Er zijn meerdere zwembaden en natuurlijk ook een bad met glijbanen voor uren watervertier! Rondom zijn comfortabele ligbedden, zodat u al genietend van het zonnetje de kinderen in de gaten kunt houden.

De vele faciliteiten voor kinderen maakt het Club Mega Saray het ideale hotel voor kids. Er is namelijk ook een kinderzwembad, zodat ook de kleinere kinderen heerlijk kunnen poedelen en spelen op de speeltoestellen. Daarnaast zijn er kidsclubs, gericht op verschillende leeftijdsgroepen. Hier vermaken de kinderen zich opperbest en daar draait het natuurlijk allemaal om!

Vind de beste prijzen voor dit hotel
Delphin Imperial
6

Delphin Imperial

Lara

Het Delphin Imperial hotel is een knap staaltje design. Hier beleeft u ultieme luxe, comfort en het is een heerlijke plek om vakantie te vieren met het hele gezin. Het zeer royale hotel ligt direct aan het strand van Lara, de bekende kuststrook van Antalya. U voelt zich hier de koning te rijk. Er is aan alles gedacht, moderne kamers, faciliteiten voor jong en oud en natuurlijk een optimale service. Het Delphin Imperial hotel is een perfecte plek voor kinderen en dat heeft zo zijn redenen.

Het grote hotel heeft meerdere, riante zwembaden. Er is een bad met 7 glijbanen en dat is natuurlijk perfect voor de kids. Voor de kleinere zwemmers zijn er ook kinderbaden met glijbaantjes, zodat ook zij de nodige verkoeling en plezier kunnen opzoeken. Het vermaak van kinderen staat in Delphin Imperial hotel voorop. Er is veel kinderentertainment, een miniclub en dagelijks speelt de minidisco. Een heus lunapark met reuzenrad en nog veel meer attracties houdt de kinderen in zijn greep!

Vind de beste prijzen voor dit hotel
Kamelya Aishen K Club
7

Kamelya Aishen K Club

Side

Het lijkt wel een sprookje uit 1001 nacht. Het prachtige Kamelya Aishen K Club heeft een luxueuze uitstraling, het is hier gegarandeerd optimaal genieten van een welverdiende vakantie in het Turkse Side. Het hotel is een fijne plek voor jong en oud. Met tal van faciliteiten op het gebied van sport, spel en ontspanning ontbreekt het u hier aan niets.

Kinderen vermaken zich hier opperbest. Het is logischerwijs dagelijks genieten in het water. Met 4 riante zwembaden en een royaal aquapark is het hier pure waterpret voor jong en oud. De kleinere kindjes kunnen terecht in het kinderbad met glijbaan, maar ze zijn ook welkom in de kidsclub voor het nodige vermaak. Het is heerlijk genieten, Kamelya Aishen K Club biedt naast de uitstekende service, goede kamers en uitgebreide verzorging een geweldige vakantie voor het hele gezin.

Vind de beste prijzen voor dit hotel
Fame Residence Kemer En Spa
8

Fame Residence Lara & Spa

Lara

Het top hotel Fame Residence Lara & Spa valt al jaren bij velen goed in de smaak. Het waanzinnige hotel biedt alles voor een onvergetelijke vakantie. Het Fame Residence Lara & Spa is met recht de ideale plek voor gezinnen met kinderen. Zij vermaken zich hier opperbest want er is immers onwijs veel te beleven. Met service, comfort en kwaliteit hoog in het vaandel zit u in Fame Residence wel goed!

De waterrat haalt zijn hart op in Fame Residence Lara & Spa. Het hotel heeft grote zwembaden, waardoor het lijkt alsof je over het gehele terrein kunt zwemmen. Vanzelfsprekend is er ook een bad met glijbanen voor het nodige vertier. De kleinere kinderen vermaken zich goed in het kinderbadje, maar ook de miniclub staat dagelijks voor hen klaar. Hier spelen zij met andere kindjes en dansen samen in de minidisco de leukste dansjes. Dankzij de hoge kwaliteit en uitstekende service is het hier in Fame Residence Lara zorgeloos genieten met kinderen!

Vind de beste prijzen voor dit hotel
Grand Park Lara
9

Grand Park Lara

Lara

Een familiehotel ten top! Grand Park Lara ligt in de gelijknamige wijk Lara, Antalya. Direct aan het strand en voorzien van alles wat u nodig heeft. Grand Park Lara is met name perfect voor jonge gezinnen gezien de vele faciliteiten. Aan zwembaden geen gebrek, met maar liefst 3 buitenbanen, een aquapark én 2 kinderbaden zit het betreft waterpret wel goed! Suizen van de glijbanen biedt immers altijd aan groot plezier. Rondom de baden is er plaats om heerlijk te ontspannen, maar het aanbod op het gebied van sport en spel is ook zeker niet mis.

In Grand Park Lara ligt de focus op service, comfort en kwaliteit voor met name gezinnen. Er is dagelijks entertainment, voor jong en oud. De leukste shows en gezelligste spelletjes worden georganiseerd. De kids worden vermaakt in de miniclub en weet u wat handig is? Er is Nederlandssprekend personeel, zodat de kinderen het moeiteloos verstaan!

Vind de beste prijzen voor dit hotel
Limak Atlantis
10

Limak Atlantis

Belek

Gelegen aan het mooie strand van Belek treft u het gezellige, ruim opgezette familiehotel Limak Atlantis. De rustige ligging tussen de pijnboombossen en de vele faciliteiten voor jong en oud maken Limak Atlantis een heerlijke uitvalsbasis voor het hele gezin. De kinderen vermaken zich hier opperbest, terwijl u helemaal tot rust komt in de goede wellness.

Limak Atlantis heeft meerdere buitenbaden, deze zijn vrijwel allemaal aaneengeschakeld. U kunt op het gemak baantjes trekken, ronddobberen of natuurlijk van de glijbanen suizen. De kleinere kinderen poedelen heerlijk in de kinderbaden. Na het zwemmen is het tijd voor de kidsclub, Limak Atlantis heeft een gezellige miniclub waar wordt gespeeld, geknutseld en gedanst. Zelf kunt u lekker ontspannen, maar ook meedoen aan een van de teamsporten of een bezoek aan de wellness hoort er zeker bij! Een verblijf in Limak Atlantis is voor iedereen een groot genot!

Vind de beste prijzen voor dit hotel
All inclusive Turkije - © 2024